Η ενορία μας τιμά και γιορτάζει τον Άγιο Γεώργιο
Με λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη θα τιμηθεί και φέτος η μνήμη του Αγίου Γεωργίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέου Ψυχικού, στο πλαίσιο της καθιερωμένης πανηγύρεως.
Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τετάρτη 22 Απριλίου, στις 18:30, με τον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό μετ’ αρτοκλασίας, ενώ στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευση της ιεράς εικόνας του Αγίου Γεωργίου στους δρόμους της περιοχής.
Την Πέμπτη 23 Απριλίου, ανήμερα της εορτής, θα τελεστεί στις 07:00 η Ακολουθία του Όρθρου και στις 08:30 η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18:00, θα ψαλεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και η Ιερά Παράκληση.
Οι πιστοί καλούνται να συμμετάσχουν στις λατρευτικές εκδηλώσεις και να τιμήσουν τον Άγιο Γεώργιο, σε μια γιορτή πίστης και παράδοσης για την τοπική κοινωνία.

